Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville inte tro

ville inte tro sorgen
men natten ville
ville inte tro natten
sorgen ville
ville inte tillåta regnet
mina ögon ville
ville stänga mina ögon
mina ögon ville inte
ville inte berätta
för spegeln
spegeln ville
ville inte vara ensam
ensamheten ville




Övriga genrer av Adrian Arian
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian