Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'omstart' av fale bure, inspirerte


Kritik på en text (277)





det väl närmast förfärliga som föregår
denna rensning är att man remastrar
gammal dags musik

som exempelvis de gamla vinylskivorna
med The Beatles och möjligen även andra
underbara gruppers och artisters musik

guppen och knastret hör ju till
ungefär som grädden och sylten
hör till våfflorna, grädden och nötmassan
hör till semmelbrödet

min herre behagar skriva texter som får
ett gammalt hjärta att hoppa dubbelslag
av förskräckelse vid läsningen av edra texter

trenne rosor av de vita förtjänar den dock
för det är ju tanken som räknas




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP