Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturligtvis har elever varit i kontakt med lokala vänsterpolitiker ang utmätning av straff för Patrik Ehn = hur o när detta utdöms


SVERIGEDEMOKRATER VÄRVAR BARN


Min son har gått på denna skola, som man sår får man skörda, PÅVERKA BARN= SVERIGEDEMOKRATER, VI MÅSTE HA BÄTTRE KOLL, nu ska läraren straffas, kolla gärna= googla och hör hans virrigt nationalistiska budskap, trots detta har torparskolan låtit denna sjuka individ arbeta som lärare.
Denne man har utan min kännedom verkat som lärare på torparskolan i göteborg, en SVERIGEDEMOKRAT, som dessutom via FACEBOOK sökt kontakta elever åk 7 - 9 För att påverka dessa politiskt, fy fan, han finns på den lista av ej nödvändiga individer det parti jag företräder upprättat, Peter Markurth.





Patrik Ehn är sjunde namn på Sverigedemokraternas valsedel till kyrkomötet. I detta samtal, inspelat under ett besök i Skåne, talar han med SD Televisions Hans-Olof Andersson om bland annat kyrkans sociala arbete. Patrik Ehn har arbetat många år som lärare, och lovar att, om han blir invald i kyrkopolitiken, arbeta för fortsatta möjligheter till kyrkliga skolavslutningar för de som vill ha detta.

Ni kan kontakta redaktionen för SD Television genom att skicka ett e-brev till följande adress: redaktionen@sdtelevision.se
eller genom att skriva till vår postadress:
SD Television
Box 13045
250 13 Helsingborg




Övriga genrer av peter markurth
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-10 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo-klart man värvar utifrån sin mentala ålder! Ladda om -och osäkra!!!!
2009-12-04

  dead_prez
min farsa är sverigedemokrat. ni som inte sett http://tankafett.com/torrent/12794/Dokumentar.Varldens.Lyckligaste.Folk.2009.SWEDiSH.PDTV.XviD-WENDYS borde kolla in den. kanske en fingervisning om hur jävla illa det kan gå.

2009-09-10

  poetryGirl
ös på
2009-09-10

  peter markurth
JA här ska ösas på, räkna med det. ingen nåd.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth