Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

Begära
Bevinga

Besudla
Beskära

Beröra
Bekomma

Önska
Överraska

Öde
Ödelägga

Ömhet
Ödmjukhet

Strålande
Svindlande

Sprudlande
Silke

Stjärna
Sensuell

Saknad




Övriga genrer av Murjina
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 18:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
med övlig ödmjukhet
må vi ödslande ödeläggas

Fin sammansättning
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina