Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hope sucks balls.

When I touch you I miss your touch.
I give, all the time, but why.
For disappoinments sake.

I feel a need, I yearn. But you don't.
I feel abandoned with my desire, looking out for something unreal.

Hope is what keeps a fool going and hope might well be what kills a fool.

So I hope that you would feel me soon.




Övriga genrer av Johnny Stevensson
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-09-19 21:50



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
engelska är ett pannkaks-språk, det passar inte i poesi, det är ett språk för per gessle.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Stevensson