Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
33 års fångenskap, av fale bure, inspirerade


Kritik på en text (296)





kärleken känns ibland
som att kasta pärlor för svin
ingen uppskattar
det man gör

och till slut
blir man bara så jävla trött
på allting och slutar kasta pil
på sin älskade

bara för att gå och hämta yxan
istället och banka in litet vett i...
jo, det är en text med känsla i...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 11:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du har förstås alldeles rätt, texten är alltså kritik lämnad på en text av en poet här inne och inte mina egna åsikter i detta delikata ärende som texten något behandlar...
2009-09-23

  © anakreon VIP
Själv har jag alltid ansett
att den som kastar pärlor
för svin inte insett och
accepterat svinens önskemål
och behov.
Men jag har kanske bara
haft tur, bara...
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP