Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor låter hellre sina äpplen ruttna i trädgården än att ge dem till någon som kan göra någonting mer festligt av dem till efterrätt exempelvis- En sådan människa måste ju bara vara crazy... å andra sidan, vem är inte litet, ja... litet...


Are you crazy or what? Bara en helt vanlig dödlig då?




apple är Beatles skivbolag
apple är New York
apple är en märkesvara inom datavärlden
apple is a fruit

a fruitcake is a crazy person
a crazy person is just like
a human being

are you a human being?
So then you are crazy?
Welcome to the world of apples!




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP