Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kareninas text 'ad infinitum', inspirerte till kritiken


Kritik på en text (299)





för att travestera
två kända företeelser
kan man även tänka sig en
'arkimedes råbandsknop
pålstek eller halvstek'

en magikers rep
vilket än är delt
än är helt

texten är förstås suverän i sig
i sitt sparsamma uttryck
trenne sjungande lärkor i skyn
förtjänar den




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-09-29 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP