Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arma barn!

du lilla
som dansar på lövens färgskiftningar,
kramar hand i lek.

än tröstar ljudet av fars mjuka stämma,
än ler du med vindens smekningar,
hinner fötterna med i glädjeruset.

förändrar tid människan så oerhört,
då något som rasande hat litet barn aldrig upplever.

tankar vandrar,
förlorad i ögonblick av ren barna glädje.











Övriga genrer av Sliten
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lockar till dans
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sliten
Sliten