Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att Christina känner dirren Peder Å. gör inte att poeten själv känner fanskapet, men kan ju finnas ändå och vara trevligt hur som helst... eller inte


Kort till Christina






Hej, vännen!

Krya på samt sköt om dig.
(O. B. S. inga dumheter nu)
Gör bara sådant jag aldrig
skulle få för mig att göra.

Kramar från
Direktör Peder Åkersork




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP