Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Thyra inspirerade med sin 'senryu (samtal),,,' ((bilden förevigar förstås två murgrönetäckta väggar vars mitt bildar 90 grader samt kanten på taket vilken även medger en viss vy av den ej fullt så knallblå himlen vid sextontiden i sena september))


Kritik på en text (306)




kort
och en smula
eftertänksamt snärtig
i sin framtoning om du ursäktar
det något motsägelsefulla
i ordvalet

innehållet är fint
även om jag personligen
föredrar att tugga nässlorna
med stängd mun
för att inte bränna läpparna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP