Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Issac.a.m som skrev texten 'blankt papper' inspirerade


Kritik på en text (307)





vad jag avskyr att älska poesi
när jag läser
nästan litet för vackra texter

som att vakna ur en dröm
bara för att
skönja sin älskades vackra anlete

framför sig i dimman
mellan ögonlocken

texten förtjänar förstås sina
trenne vita rosor från Aten




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP