Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt inspirerad av anakreon


Pantern Petra sätter sig in i en människas världsbild





Folk brukar be mig om hjälp
med barnvagnen upp i bussen
ser de då inte att min själ är nedtyngd
nog av alla mina bekymmer och kval?

Ibland har jag bett dem byta plats
med mig och de har då blygt
slagit ned blicken

efter att först ha kastat en
stor och tung likt släggan
åt mitt håll till

(nej, jag tycker inte synd
om mig själv
jag tycker om mig själv)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 11:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Empatisk text om saker som försigår lite omärkligt hela tiden...
2009-10-06

  Catharina Edin VIP
Detta var roligt!!!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP