Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man borde kanske lära känna prinsen först, av regndroppe, inspirerade till kritiken (kritik behöver inte nödvändigtvis vara positiv, den kan vara positiv också, negativ, konstruktiv eller bara vara)


Kritik på en text (310)






Jag tror att han som är
så där alldeles, alldeles underbar
är det för att man förväntar sig
att han skall vara det

när man slutar
med de där förväntningarna
är han människan du inte sett än

texten får förstås
trenne blomsterkorgar
för sin framställning




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP