Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erkänd

Inbillar mej
övertalar mej
lovar mej
att det är så
det faktiskt är så
att om du och jag
var rätt
skulle jag glömma

Sen sprang jag på honom
härom dagen

Jag hade glömt
det hade jag

Men när hans ögon
rörde vid min kropp
var jag förlorad

Jag kände ruset
hjärtat klappade snabbare
och saktare
på samma gång

Hela jag rodnade
kunde inte förmå mej att
ja, du vet,
le
så där töntigt
som jag gör ibland

Visste aldrig vart
jag skulle fästa blicken
skiftade mellan honom och golvet
allt blev så ofokuserat

Men jag såg,
han gjorde samma sak

Sen passerade vi varandra
ett svagt,
nervöst "Hej"
fick vi fram

Jag är förlorad
till en främling
jag vet är rätt

Ändå
är jag kvar i din famn




Fri vers av axelinalina
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina