Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-tion

Det var höst
och jag har inga ord

vi hade dagar
vi hade nätter
till och med veckor
som månader

jag hatar dej
vill jag skrika samtidigt
som mina händer slår
mot ditt bröst
hoppas att det känns
i ditt hjärta
när tårarna forsar
och hjälplösheten
slår bakut

och nu
en hjärnhinneinflamtion
i alla fall
en liknande information
värk och yrsel
allt för dej

så var vi bara en improvisation
ingen hanterbar situation

och jag är i opposition
mot dej
i ditt tycke av installation

för i grund
och i botten
är vi en bra kombination




Fri vers av axelinalina
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 01:20



Bookmark and Share


  jacqueline VIP
En riktigt bra text där jag särskilt uppskattar ordleken "-tion"!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina