Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han sa att det finns inga känslor

Jag förstår inte vad man ska med gränser till om man har ett sunt förnuft.
Definiera sunt förnuft.
Har du ett sådant vet du vad jag dillar om.
Persiljar om också för den delen.
Visste du att sås är som kärlek?
Båda tar tid.
Hade du ett sunt förnuft hade du förstått.
Precis som Hasse behöver sås till sin potatis behöver alla kärlek på vardagsmenyn.
En side order till potatis och sås.
Kanske istället för svartvinbärsgelé.
Alla behöver vi känslan av någon annan.
Aspberger eller ej.
Känslan av rätt person.




Fri vers av axelinalina
Läst 309 gånger
Publicerad 2010-10-20 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina