Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kräkas, men istället ler jag.

Du
vill bara vara
vän

Tillägg:
Med förmåner

Liksom äta kakan
och spara den på samma gång

A win-win situation

Så skulle vi kunna se på saken

Vi har samma problem
du och jag
Jag tror det handlar om stolthet
och rädsla

Du sa att du tyckte om mej
men att allt blev så mycket enklare såhär
för oss båda
kravfritt

Jag instämmer

Ibland

Men tanken av dej
med andra
äcklar mej

Jag vill kräkas på det

Och det är så komiskt
hur jag för en gång skull
inte hatar efter två veckor
inte klagar
mest ler

Trots att jag vill kräkas

Men du vet
jag har ju min stolthet
så om du frågade
skulle jag aldrig erkänna

Jag skulle säga
att det här var
"a win-win situation"
sen kyssa dina läppar
och se
ditt nöjda ansikte
återigen
höra dej tänka
att du är oövervinnlig.





Fri vers av axelinalina
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-01 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina