Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken lögn.

dem säger
"jaha, du är kär i honom"

Jag ignorerar varje gång
säger nej

för det är ju inte så
jag har redan bestämt mej
att jag aldrig mer
ska bli kär

det räckte med en gång
det var för jävligt
men jag älskade dej
tyvärr
och jag vet
du kände samma sak
du sa det

men vi förstörde varandra
med våra missförstånd
och våran hat-kärlek

sen dess
aldrig mer

och nu står jag här
bestämd

"aldrig mer"
säger jag
fastän jag vet
att det inte är så.




Fri vers av axelinalina
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina