Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chokladdröm

Lakanen väntar på dig.
Kuddarna också, och mitt täcke skriker efter din varma pojkkropp.
Det där leendet är inristat i mina ögonlock när jag blundar.
Och när jag drömmer ligger du här bredvid och tittar på mig.
Med de bruna, vackra kristallögonen som
studerar mina läppar innan du kysser dem.
Läppar som snuddar läppar och du drar mig intill dig.
Vi ligger så nära nu att jag inte ens kan andas.
Du är för fin.
För fin för att jag ska våga andas och förstöra det.
Du luktar choklad och rök. Precis som jag trodde.
Men du smakar bara choklad.
Jag visste det. Kände det på mig.
Hade drömt om det. Om dig, och dina chokladläppar.
Jag hatar att drömma för när jag vaknar
ligger mitt täcke fortfarande
och skriker
efter din pojkkropp.







Jag älskar dig.




Fri vers av zazaphira
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-22 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira