Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har

jag har en mugg med rök.
jag har en tavla av minnen.
jag har ett ljus med chokladlukt.
jag har en radio med melodier.
jag har en naken, sovandes man i min säng.
jag har ett element med väme.
jag har en filt som luktar hem.
jag har en bok med magi.
jag har en klocka som visar tid och rum.
jag har en flaska rom.
jag har en film med kärlek.
jag har ett fönster med världen.
jag har en garderob med mitt liv.
jag har mycket saker i mitt rum.
men jag har ingen lycka.




Fri vers (Fri form) av zazaphira
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-03 03:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har dig själv
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira