Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en natt.

där ligger hon, naken och varm på sängen.
med ryggen mot mig, och näsan mot väggen,
jag viskar vackra ord i hennes öra, kärlek.
med mina fingrar på hennes rygg blir allt så härligt.

ibland ger jag bort mitt hjärta alldeles för snabbt.




Fri vers (Fri form) av zazaphira
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-08 02:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kärleken fri och obunden och är sig själv, kärleken !
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira