Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en chans

äntligen ser de varandra.
hon förstår inte hur hon kunnat missa de där ögonen.
men nu står han framför henne på samma nakna sätt som hon står framför honom.
inte som förut, det är nytt nu.
en oskuldens träff, de har aldrig sett varandra såhär.
med halsdukar och fleece, men nakna i sinnet.
nu är murarna nere, taggarna slipade.


Vill du ha mig?




Fri vers av zazaphira
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-13 00:51



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Ohh! Intimt ;)
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira