Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbakagången

Jag är rädd för att orden är för krystade nu.
Att det låter falskt. Klingar illa.





Fri vers av zazaphira
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 13:36



Bookmark and Share


  M.A.J.R
få rader
men har mycket i det bra skriftat
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira