Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag går i ett vaccum
där blodet har stelnat

Jag går i ett väntrum
i mellanlandet
mellan
hat och kärlek

Det isar i ådrorna
Kalashnikovens pipa är lika kall
där den trycker mot nacken

De brände mina barn
De sköt mig

Jag går i ett vaccum
där blodet har stelnat




Fri vers av ellali
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 11:22



Bookmark and Share


  Lady Alassa
vackert och minnesvärt skrivet
om att behöva att bli älskad när man svårt genomgått plågor
2009-12-16

  Mr Lindemann VIP
I ett vaccum där man är i början att ta itu med sig själv för att få kontakt med delar av sig
om det bara så är med vaccumet inom sig
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali