Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen har bedarrat

Stormen har bedarrat
Har det hänt?
Det gick så fort
Ett beslut
Ett slut
En vägkorsning
Jag står kvar
fast
beslutsam
att överleva

Älskar dig innerligt
innerligt
Ditt svar
Min tolkning
så många varianter
av
tolkningar

Separationen
är en illusion
även
i
detta livet

Du gav mig en
gåva
Den vackraste
av dem
alla
Du gav
mig
MIG

Längtan
Åtrån
Känslan
Det kommer ta en stund

Jag håller mitt löfte
till mig själv
Jag älskar mig
Jag är viktig.




Fri vers av ellali
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-06-13 15:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"Du gav mig Mig"...mmmm !!!
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali