Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldraskapet

Vem är jag
Vem är du
Som jag så
Förbisett
Försatt
Aldrig sett
Aldrig hört

Vem är du
Du okända
Fast kända
som osynligt
lett
mig
genom
rosor
törnen
Hållit mig
Burit mig
tårar
vemod
Byggt styrkan
Stått kvar i
vinden
stormen
Dansat i din
vita klänning
Alltid lett mot mig
Genom dig.

Mitt älskade barn
som jag varit
Förlåt mig

Mitt älskade barn
som jag älskat dig
utan att veta hur
smärtsamt
Fyllesamt
Tron att det var någon
annan som kan trösta
Då det egentligen var du
som talade hela tiden

Till slut fann vi kontakt
Fann varandra
Jag ser dig
Jag hör dig
Jag älskar dig
Jag älskar dig
Inifrån och utifrån
Hela dig
Dansa i din vita klänning
För dig
För mig
För vi
För oss
För nu
För alltid




Fri vers av ellali
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-06-13 15:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Smärtfylld nyglädje !
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali