Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

För första gången på flera år
är jag lättad
Förändring närmar sig med stora steg
jag faller handlöst men lyckligt ned i den

Snart är det dags
Imorgon kan det ske, kanske inte
Snart är jag fri från sjukdom och ångest
Snart så

Jag vill bli en ny människa, och det ska äntligen ske




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten