Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du dör vill jag att du ska veta

Tystnaden.
Tomheten.
Vart jag än går. Den följer mig. Som en kappa jag inte kan ta bort.

Jag sitter i musikens flod och lyssnar. Lyssnar på hjärtat. Känner det slå. Hör takten.
Dunk, dunk, dunk.

Vart ska jag ta vägen? Vart ska jag gå?


Utan dig, inte med. Borta.



Tomhet.



Tystnad.



Tysta floder på dagarna. Fly bort till hörlurarna och en tom vind.

Jag förlorar mig själv i tystnad varje gång nån säger ditt namn.
Hur ska jag klara mig nu? Hur ska jag gå vidare?


Skriket och paniken fyller varje natt min kudde.
När du inte är här bredvid mig. När du inte finns.



Jag saknar dig.
Våga inte dö först.




Fri vers av zazaphira
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira