Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kommer jag att älska dig.

När våra namn blir ett ord, som Romeo&Julia och inte Julia och Romeo.
När våra kyssar läker hjärtan och våra hjärtan leker kyssar.
När våra röster tillsammans bildar en sång och våra andetag ljuder i samma lugna takt.
När vårat skratt ekar i samma stämma och när vi inte ens behöver prata för vi vet vad vi känner.
När lukten i din nacke permanent stannat i mitt sinne.
Då. Då kommer jag att älska dig.




Fri vers av zazaphira
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-02 11:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
romantisk o skön
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira