Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du&jag - Vi

Jag vill skriva om kärlek som är lika underbar som Romeo och Julias.
Jag vill skriva ord som viskar kärlekens musik lika vackert som skogsnymfernas klara sång.
Jag vill skriva om kraften som räddar världen.
Jag vill skriva om dig.
Jag vill skriva om oss. Dig&mig.
För vi borde vara ett. och jag älskar dig.



och du, du vet inte ens om att hjärtat flyger iväg
som en heliumballong så fort du tittar på mig.
eller att när du tittar bort kan inte mina flickögon slita sig från dig.


Från dina bruna, fantastiska ögon.
Från ditt vackra hår.
Från dina läppar som jag drömmer om att få kyssa var eviga natt.
Från alla detaljer som jag lägger märket till, men ingen annan.

Ingen annan lägger märket till sättet du ser in i mina ögon.
Ingen märker sättet jag tittar på dig och in i dina bruna, fantastiska ögon.


För ingen annan betyder något när du råkar snudda vid mig, eller när du andas i takt med mina andetag.





Jag tror jag älskar dig. Vad tror du?




Fri vers av zazaphira
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-09 15:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
ja, det kan kännas så
att förlora sig i någon annan
Ett annat sätt är att hänge sig
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira