Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Att älska någon trasig, sönder och samman.... att ge och vara tills man förgör
Lindas in i livets bandage låta själar vandra komma och gå....
Låta livet andas, en eller två
Ängslan och ångesten... håll så hårt så du stryper och kväver, så att du stryps och kvävs...

FLYG!!!!!!

Låt oss flyga och sväva.... örnens breda vingar tryggar... kastar oss ut för stup
låter vinden fånga upp oss i en virvlande karusell
pirrandes i våra magar, våra hjärtan skrattar...

Det kan vara värt att kvävas ibland....
för att få uppleva stunder som tar andan ur en!

Men när resan tar slut finns bara ekot i det tomma kvar, av trasiga själar och ljudlösa vingslag!
Att älska sig trasig, sönder och samman....




Fri vers av Murjina
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina