Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvala

Jaha, här är jag
bara jag ,helt naken inför mitt innersta

Naken inför livet

Du skalade av mina blad ett och ett,
dem som du fått att gro

Så naken och kall inför livet

Utan dig

Jag ruskar mina grenar men vinden hör mig ej,
solens strålar rör mig ej

Dags att gå i vila,vinter är snart här
drömma om ett liv i dvala med dig

Jag ska njuta av vinterns vita täcke som döljer mig
värma mig i den kyla som omger mig

Drömma om andetagen som en gång värmde mig




Fri vers av Murjina
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-13 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina