Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad i höst

Dansandes färger lekandes vid mina fötter
klar luft fyller ut mina lungor

Spegelblanka sjöar inlindade i morgonens täcke
älvor dansar om trygghet

Solen strålar värmens ljus
viskar stillhet

Denna sköna tid jag önskar jag kunde insupa dig,din ro
djupt i mina sinnen

Skulle vilja känna närheten
våga stanna upp och se

Rädd för att stå för stilla och andas
känslor smärtar så

Andetagen minner om den tiden då

Vilsen i den vackra hösten, färgas mina sinnen grå
i avsaknad av närhet utom räckhåll att nå




Fri vers av Murjina
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-12 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina