Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att hålla dig nära

Med mina ögon för evigt öppna...
för dig

Känslan minns

Jag tvivlar att vi möts igen, i den här världen som vi nu själva skapat

Jag skulle göra allt för att få vakna upp i den dröm där vi grodde våra frön och slingrade samman som vilda växter i vår magiska trädgård

Vi är knutna med varandra i en evighet
större än oss själva, utöver våra krafter

I närhet av våra andetag, har du min frihet

Jag krymper och faller när du sakta dunstar bort, som morgondaggen på min hud
ärrad av dina andetag...

Vibrerandes av minnen

Mitt hjärta har inte glömt, slutar inte längta...
för alltid öppet för dig

Jag kommer att hålla dig nära




Fri vers av Murjina
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-12 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murjina
Murjina