Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek vid sista ögonkastet

jag kan inte sluta titta på de där orden.
tre ord.

tårarna rinner. flödar. ut ur mig.

Min mage skriker efter dig. jag vet inte om jag
orkar ta mig framåt utan dig här.
Lukten från din nacke håller mig uppe på nätterna och
i hopp om att jag ska få känna den igen kan jag inte tänka klart.

Ingen kan förstå hur ont jag har. i hjärtat.
det bankar knappt längre.
Bara när våran låt är på och dina ord värmer mig.
Bara då lever jag och mitt lilla hjärta.

Jag saknar oss.
Vårat sätt att kunna vara med varandra i flera dygn,
men vi saknade aldrig nått att prata om.
Vi kunde kyssas i timmar, bara för att vi ville ha varandra nära.
Vi kunde slå på en romantisk film, men ändå bara titta på varandra.
Jag saknar dej. och jag saknar mig på det
sättet som jag är när jag är med dej.
Jag saknar oss.
Kom hem.




Fri vers av zazaphira
Läst 560 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-18 16:21



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bara rubriken fångaren en, bra skrivet
2010-10-30

  Paulus Johannes Allaverdi
en text som enkelt relaterar till sina egna upplevelser.
2010-03-11

  Robert Forsblom
Du, din text lever verkligen
2010-03-01

  Ronny Berk
saknads och längtans känsla väl beskriven genom den texten; intressant rubrik...ja !
2010-01-23

  isabell.larsson VIP
oj, vad jag vet vad du talar om.
känner precis sådär.
just nu, just i denna stund. men egentligen hela tiden.
fan.
bra skrivet iaf.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

zazaphira
zazaphira