Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellas sexliv och tips del 4

En annan av Hellas pojkvänner är Evert. I mångas ögon är väl han en anständig figur likt en flicka som håller på sig tills den tilltänkte lovat att aldrig ligga med nån annan . Allt är väl okej om också killen behöver trygghet för att få stånd.
För Hella däremot behövs ingen förbannad trygghet. Även Evert ,som inte har nåt speciellt medfött sexbehov, blir galen gråtfärdig och tokig vid blotta tanken på henne. Det är inte bara brunst som styr henne, utan hon ser sex som en jätteskön och rolig hobby. När andra tjejer gammalmodigt säger "Jag vill att du bara ligger med mig resten av livet",har Hella ingen förståelse hur man kan knulla med samma kille 30 år, men det är väl där Viagra har en marknad.
Everts kvinnliga motsvarigheter som blivit dumpade efter första ligget sätter ofta igång en dragkamp där killen inte vill lova trohet förrrän han fått ,medan tjejen inte släpper till förrän han lovar. Då kan man inte tala om sex som högsta prioritet, utan som en metod att lura varandra med.
Okej såväl alkohol som kåthet är vanebildande och likarna brukar hitta varann tack vare nån övernaturlig våglängd, medan såna som inte har DET känner sig utanför och tröstar sig med dom gamla samhällsvärderingarna, men inte Evert. Han vill bli med i Hellas gäng.
Hella du är en sexgudinna.




Prosa av nalltuss
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 08:21



Bookmark and Share


  anita VIP
Storra applåder för en så bra dikt.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss