Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Det tatuerade minnet av dig
i hamn
skymmer kvällsljuset
vaggar sig till sömns
skriver ditt namn i vitt i den mörka drömmen

Du

och skuggtäckta ansikten
försvinner i luft
en tanke och ett andetag
ett minne

du
jag
en omfamning
i evighet




Fri vers av purplepea
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-20 09:09



Bookmark and Share


  ThePrettyPoPuP
skönt skrivet!
Känsla: 5 (y) :D
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

purplepea