Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älva i varje blomma


varje blomma och varje ljus
läggs på plats
Hon går invid din sida
med böjda stjälkar
i din egen hud

Blod från hennes mor
har danats i havet
Stulen dans och en hastig kyss
brutna skuggor
växer i land




Fri vers av purplepea
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 15:27



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket sagolikt och vackert
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

purplepea