Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kadaffi, Gaddafi, Khadaffi eller Qadhdhafi, al-Qadhdhafi, Qaddafi, Gaddafi

En bild på en kind
rinnande tårar
en klump i halsen
men av glädje

bedjande blick
en önskan
en nyhet

fyll ordet i bilden
av och med 42 års ofrihet
Terrorn är nu över

nu önskar vi
mänskliga rättigheter och demokrati




Fri vers av purplepea
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-21 10:52



Bookmark and Share


  Morgall
Eller sharia lagen, som nu implementeras i Libyen


Stöd rebellerna i USA
2011-10-28

  Mow Dean VIP
Bra titel!

Tack för sammanfattningen - jag har fascinerats av namnfloran...
2011-10-21

  Dilsewat
Hans styre var inte En-mans-show. Så klart de då avrättade honom, Vad skulle han säga i en kommande rättegång? Alla mina vapen kom från Frankrike, alla mina inkomster från era oljebolag, all övervakningsteknologi från Ericsson och Nokia. Jag till och med torterade misstänkta Väst-fientliga muslimer för er skull.
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

purplepea