Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag dör skall jag:

ha simmat med delfiner och målat mitt porträtt
älskat på ett tåg och lärt mig att åka rolleblade
upplevt tyngdlöshet och bryggt mitt eget öl
badat naken och ridit kamel över Saraha
firat jul i Somalia och gjort en egen hemsida
sett Baghdads marknader och landat på Månen

gjort racerbilljud när någon gått på eller av en buss
rapat och sedan sagt "mmmm ... gott!" vid delikatessen på Maxi
blivit en poet och försökt inte tänka på pingviner under en hel timme
betygsatt förbipasserande på morgonbussen och försökt att svälja tungan
sagt hejdå till världens fetaste hund och gjort en hole-in-one samtidigt som jag målat en nunna blå och skrivit hundra och förmodligen tusentals skittexter som den här




Fri vers av purplepea
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-27 14:46



Bookmark and Share


  Seglaren
Den är bra.
Definitivt ingen skittext.
Det är kul med galghumor.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

purplepea