Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matälskare

Jag vill äta dig till fest
jag vill dricka ditt vin
jag njuter av dig som primo piatto
du är min huvudrätt och dessert
jag är sugen på dig jämt
min egen Strawberry Shortcake
pudra med florsocker och servera

I scream for ice cream som jag längtar efter dig
från vinter till vår, och fram till sommaren och höstens skörd
naturligt kolliderar våra säsonger tillsammans
med samma friskhet och sötma
olika smaker på en tallrik

Vi delar en liten del av liknande smak tillsammans
du är min favorit ibland smakkombinationer
gudomlig




Fri vers av purplepea
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-07 11:34



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Härlig text
2012-04-26

  PPQ
ger bra energier är positiv och kraftfull text precis vad man behöver denna årstid...
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

purplepea