Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla, var inte så snäll


Hellas sexliv och tips del 5

Den som inte är knullbegåvad blandar ihop hjärta och sex för att få nån mening med allt juckande, och visst är är det väl meningen att njutningen i sig ska vara ganska enkel och bekväm. Men så länge njutningen har funnits har det alltid funnits de som vill hindra en från att njuta allt sedan äpplet plockades i Edens lustgård. Svårigheten är i stället att bryta barriären, och faktiskt våga vara hjärtlös ibland. Man säger ju att "I krig och kärlek är allting tillåtet" utom att slå sin partner förstås.
Hella har mognat till att bli en påpasslig bitch som väljer den som knullar bäst framför den som älskar mest. Hur många gånger har hon inte skällt på kompisen Evert när han missat sina sexchanser. Trots att det inte längre funkar längre känner sambon alltid vibbarna när han har chans på andra och blir då som en perfekt hustru ett tag, tills han tappar focus och blir en toffel igen. Det är för resten så typiskt med allt annat också. Så fort folk känner vittring av att han ska iväg på nåt kul ,en resa ett vänsterprassel eller bara när han vill komma undan och runka, så ska dom där dyka upp från ingenstans. Varför då hänsyn?
"En annan gång är ingen gång" gäller verkligen i sex även om "kärleken kan vänta". Likadant med att hugga direkt när något inte passar, även fast motparten inte tycker det passar just då.
Hella förenar gärna nytta med nöje och är inte alls rädd för att bråka. Det är ju ett lite mer spännande sätt att röja väg för sex med andra, men det viktiga är att ta chanserna just när dom kommer . Hon irriterade sig på Evert när han inte hann med att fråga sambons kåta väninna "kan du göra det på mig också" efter att ha undrat "är du bra på att suga kuk?",för blyg är han inte. Snarare "mycket snack och lite verkstad"."Men sambon hade ju varit så sjuk i förmiddags".
Ja,sa hella . DET ÄR ALLTID NÅT NYTT SOM KOMMER EMELLAN . För henne själv har det varit skuld känslorna mer än bristande påpasslighet, som hindrat, men det gick också att jobba bort . Det är väl inget skamligt att ha dåligt rykte i alla fall inte bland sina anhöriga ,så länge det handlar om sex .Enda nackdelen är att ju fler som vet desto fler blir det som hindrar.
Hella det är du som har tänt min låga.




Prosa av nalltuss
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 08:04



Bookmark and Share


  anita VIP
Skit bra. Det börjar artasig. Du måte börja säga ifrån till astrid för hon vill inte att du runkar och du mår ju bra av att runka, det är ju ditt liv och inte hennes. Hon är ju livrädd att bli lämnad ensam...ryck upp dig för jag hör ju att hon har sakt någon som du känner skuldskänsla. Man ska inte känna skuldkännsla av sex eller av att man runkar och se sex vidios. Forsätt max att skriv om hellas liv och levende och hjärna ditt liv......stor kram
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss