Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är skrivit med hundtass istället för versfot i brist på det senare. Har aldrig haft fot överhuvudtaget...


En unken pust

Att lukta är min lycka
det finns nya puster att tycka
om och andra att fnysa åt
om min nos skulle bli våt

Vissa ställen är bättre än andra
men de sämre bör man inte klandra
var odör bjuder en sinnlig dos
för en mottaglig, om än tillplattad nos


Det händer ju ganska ofta
att det finns något på din kofta
att tussa trynet i en stund
det är sann lycka för en hund

Sill
kiss
grädde
allt du äter vill jag också ha
en chipspåse som öppnas -
då hör jag med ens så klart


Stilton
en kaksmula
leverpastej
att snusa vid sopskåpet...
-det är livet för en bullhundstjej!




Fri vers av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 00:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Välskrivet på god svenska
2012-09-28

  Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Ha!Corre. -mannen är hälften tysk, hälften kanadensare...Något grånad, dock....
2010-01-31

  Ingela Svenson VIP
Hur kul som helst! Skarttar igenkännande även om min hund är en svart byracka till hälften Tysk och hälften Canadensare
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)