Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårhört


I melankolin kan toner höras
som annars är fördolda
endast ett sprucket hjärta släpper in
de harmonier som är för dova
för ett ljust sinne att höra...




Fri vers av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-30 17:32



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Snyggt filosoferat, Gogo!
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)