Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hundångest

Jag är sällan inne på Poeter.se
nu för tiden
Jag tarvar uppmärksamhet
men mina ord är i hård kamp
mot ordjonglörer
vokaldignitärer
och haikuvolontärer

En liten hund kan lätt bli mindre
i sällskap med
Grand Danoise och
Irländsk varghund
Jag krymper redan vid sidan av
en whippet
och utplånas sånär
av en amstaff....




Fri vers av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-28 13:11



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Go for it Gogo Chanel! Bry dig inte så mycket om de stora hundarna, dom skäller nog mest! Här finns plats även för små blyga tikar!" Ses vi i Sthlm den4:e?
2010-11-28

  Mr Lindemann VIP
Fick nog en släng av dyslexi i nedanstående kommentar

Själv gillar jag hundrasen Mastiff!
Tibetanska munkar brukade ha den rasen i
sina kloster
Mastiffen ansågs inneha själar
till avfälliga munkar
2010-11-28

  Mr Lindemann VIP
Själv gillar jag hundrasen Mastiff!
Tibetanska munkar brukade ha den rasen i sina kloser
Mastiffen ansågs inneha vara själar till avfälliga munkar
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)