Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nyårsbetraktelse av Gogo, knappt 7 kilo. liten hund


Chilla!

Nu äre kallt kaos
kan man säga
Hela min värld är okisslig och kall
Tassarna smala
frusna och hala
Jag stannar inne
Förättar mitt tarv på klosetten
och tussar sedan
min näpna nos
i korgen
jag fick av mormor
Chilla. go vänner
Chilla!
Världen är så stor och kall
- stanna inne!




Fri vers (Fri form) av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-31 22:07



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Helt rätt, småhundar ska stanna inne i sina korgar så här års! Max för sin del, älskar att nosa runt i snön och lämna sina synlga kiss-spår efter sig!
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)