Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten gosse

Det skulle vart en liten en,
Om inte om vore
Han lämnade innan han kom
det var stort, de
Mor hans fick leva
Då han gick sta
Vi möts väl sedan
Och det är visst bra
men jag måste ju undra
för jag kände ej dig
Varför du fattas
Båd mor din och mig





Fri vers av Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-03-27 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kinna Björkvall (Gogos mamma)
Kinna Björkvall (Gogos mamma)