Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en skoluppgift att skriva surrealism, dadaism, expressionism eller futurism. Försökte mig på surrealism först.


Mental CIP

lskallt regn attackerar
Men jag är hydrofob
Och glider undan
Som ett slemmigt djur
Ner i en gatubrunn.

Jag skrapas blodig
Mot kanterna
Och slår i marken
Efter nitton sekunders
Hängivelse till gravitationen

Jag säger Aj! av ren reflex

Men blir perplex


Av avsaknaden av smärta.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anafenza
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 20:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
2010-11-10

  dead_prez
Bra.
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza