Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattligt infall....


Välkommen tillbaka hjärta

Himlen accelererar mot svart
men jag ska inte sova i natt.

Jag ska låta fingrarna dansa
över elfenben
och skriva slut på alla pennor
jag stulit från ställen jag plötsligt minns.

Ska jag vara ärlig så saknar jag
depressionen
att ha poesin nära innanför det bräckliga skalet
och toner för varje intryck

Jag har blivit en sån där vuxen
Avtrubbad.
Stagnerad.

Och ska jag vara ärlig så saknar jag
existensångesten
för den fick mej att reflektera
ifrågasätta
livet

Nu tar jag emot det utan att skämmas
jag borde

Jag saknar tågresor till skolan
med Nirvana i öronen
Och trasiga hörlurar som
eliminerade allt utom basdunk
och mitt eget hjärtats intensiva slag
på synkop.

Vet inte ens vad jag vill få ur mig
bara att jag måste
för att det finns där
plötsligt
Måste ta tillvara på natten
innan solen går upp och förvandlar mig till sten
igen.





Fri vers av Anafenza
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-29 21:48



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett starkt flöde du bjuder på här ...
Är glad att få se dig tillbaka igen
för det var rätt länge sen ...
Hoppas du stannar kvar nu
och låter dina fingrar få förmedla
allt det jag anar har kommit till inom
via tangentbordet ...
För du har verkligen gåvan
att kunna använda ordet!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza